< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

SIA “VNK serviss” aktualitātes

SIA “VNK serviss” aktualitātes

2023-03-16, 12.46

No 2023. gada 1. janvāra maksa par rēķina piegādi papīra formātā ir 3 eiro iepriekšējo 1,21 eiro vietā. Aicinām iedzīvotājus iesniegt savu e-pastu rēķina bezmaksas saņemšanai vai arī izmantot iespēju saņemt rēķinus un pārskatīt to arhīvu vietnē www.bill.me, kur var bez maksas arī ziņot skaitītāju rādījumus sev ērtākajā laikā. Vairāk informācijas par “Bill.me” iespējām un priekšrocībām var iegūt tīmekļa vietnē www.bill.me vai darba laikā, zvanot pa tālruni: +371 66905690, tāpat arī aktivizējot uz reģistrēto e-pastu saņemto “Bill.me” reģistrācijas saiti.

Atkārtoti lūdzam visus klientus, apmaksājot savu rēķinu internetbankā, norādīt precīzu rēķina numuru un adresi, par kuru tiek maksāts! Tas nepieciešams, lai grāmatvedībā būtu iespējams atpazīt ienākošo maksājumu un korekti piesaistīt konkrētam klientam.  

Skaidrojam, ka ūdens skaitītāja rādījumi ir jānodod katru mēnesi no 26. līdz 29. datumam, norādot visus ciparnīcas skaitļus, arī tos, kuri atrodas aiz komata! Skaitītāja rādījumi, kas nodoti pēc norādītā datuma, netiek pieņemti, un klientam tiek aprēķināts ūdens daudzums pēc vidējā patēriņa. Ja rādījumi netiek nodoti savlaicīgi trīs mēnešus pēc kārtas, klientam tiek aprēķināta starpība starp mājas ievada skaitītāja rādījumu un mājas dzīvokļos kopējo deklarēto ūdens daudzumu.  

Informējam, ka no 01.04.2023. ūdens skaitītāju rādījumus var paziņot divos veidos:

  • elektroniski, izmantojot www.bill.me sistēmu;
  • rakstiski brīvā formā iesnieguma veidā, norādot adresi, vārdu, uzvārdu, klienta numuru, ievietojot SIA ’’VNK serviss’’ pasta kastītē, kas atrodas pie pagasta pārvaldes ēkas.

Citā veidā paziņoti ūdens skaitītāju rādījumi netiks pieņemti!

Ja rodas jautājumi par reģistrāciju vietnē www.bill.me, lūdzam rakstīt uz e-pastu [email protected] vai zvanīt uz 66905690.

Pagastos, kuros nav SIA “VNK serviss” pieņemšanas vietas, rēķinus par īri, apsaimniekošanu, komunālajiem pakalpojumiem skaidrā naudā apmaksāt būs iespējams saskaņā ar šādu grafiku:

21. martā:

Vārvē no plkst. 9 līdz 10;

Ancē no plkst. 9 līdz 10;

Popē no plkst. 11 līdz 12;

Blāzmā no plkst. 13 līdz 14;

Usmā no plkst. 15 līdz 16.

22. martā:

Zirās no plkst. 9 līdz 10.

23. martā:

Tārgalē no plkst. 8.30 līdz 10.30;

Piltenē no plkst. 11 līdz 14;

Zlēkās no plkst. 15 līdz 16.

28. martā:

Jūrkalnē no plkst. 10 līdz 11.

Informācijas avots – SIA “VNK serviss”

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm