< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Vējturu nams pieteikts diviem konkursiem

Vējturu nams pieteikts diviem konkursiem

2020-02-13, 12.16

Jūrkalnē uzceltā dabas koncertzāle Vējturu nams izvirzīta diviem konkursiem. Tā pieteikta skatei “Gada labākā būve Latvijā 2019” un konkursam “Latvijas Būvniecības gada balva 2019”.
Skates “Gada labākā būve Latvijā 2019” žūrija – 48 būvniecības nozares eksperti no 24 nozares organizācijām – izvirzīja skates otrajai kārtai 85 būves. Skates otrajā kārtā, kas ilgs visu februāri, žūrija dosies braucienos pa visu Latviju, lai vērtētu būves dabā un tiktos ar būvju būvniekiem, pasūtītājiem, arhitektiem, projektētajiem un būvju izmantotājiem. Vējturu nams ir izvirzīts nominācijā “Ainava”.
Konkursā “Latvijas Būvniecības gada balva 2019” šogad saņemti 162 pieteikumi, tostarp arī par dabas koncertzāli Jūrkalnē. Konkursam ir 10 nominācijas – publiskā ārtelpa, fasāžu atjaunošana, jauna dzīvojamā ēka, koka būve, restaurācija, jauna sabiedriskā ēka, pārbūve, jauna inženierbūve un industriālā būve.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm