< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

“Vējturu namā” iemūrē kapsulu

“Vējturu namā” iemūrē kapsulu

2019-08-02, 13.50

Jūrkalnes Ugunspļavā notiek jauna objekta – “Vējturu nama” – būvniecība, un 2. augusta rītā tajā tika iemūrēta kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm. Tajā ievietota “Vējturu nama” uzruna nākamajām paaudzēm, Igo zīmējums, ēkas vizuālizācija, zibatmiņa ar Jūrkalnes pagasta himnu un viena eiro monēta.

Svinīgajā brīdī piedalījās “Vējturu nama” idejas autors Igo, Jūrkalnes pārvaldes vadītājs Guntars Reķis, novada domes priekšsēdētāja vietnieks Māris Dadzis, arī SIA “Būvfirmas INBUV” un Ventspils muzeja pārstāvji. Objekta būvniecību paredzēts pabeigt 5. oktobrī. Tas domāts, lai pagarinātu Jūrkalnē tūrisma sezonu, ļaujot rīkot dažāda žanra pasākumus, piemēram, koncertus un brīvdabas izrādes. “Vējturu nama” uzrunā skanēja arī šādi vārdi: “Piekrastes ļaudis radīja mani, lai daudzinātu un godā celtu vēja vārdu. Lai, sanākuši kopā no plašās pasaules manu drošo sienu patvērumā Jūrkalnē, tie varētu satikties, runāt un dziedāt, viens otrā klausīties.”

 

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm